Хто де бере одяг для служби? Шукаю щось міцне і зручне

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Lera77132, 25 Июль 2026 в 05:43.

Реклама
  1. Lera77132

Lera77132 Профессионал

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Знову постало питання заміни форми, бо моя вже своє відслужила. Шукаю магазин із нормальним асортиментом, де одяг дійсно витримує навантаження, а не тільки виглядає гарно на вітрині. Думаю, чи замовляти через перевірені сайти, чи їхати шукати по місту. Хто що порадить з власного досвіду? Цікавлять магазини, де немає проблем із поверненням, якщо розмір раптом не підійде.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Sentimoro

Sentimoro Профессионал

Симпатии:
    0
    Така ж історія була перед ротацією, коли треба терміново оновити екіпірування, а в магазинах навколо або порожньо, або ціни якісь космічні. Порівнював декілька великих майданчиків та приватні оголошення, але купувати з рук якось стрьомно, коли мова йде про робочий одяг. У підсумку зупинився на PROF1Group https://prof1group.ua/ бо хлопці з підрозділу вже замовляли там і відгукувалися нормально. Усі речі з замовлення витримали тренування та побут без питань, нитки не лізуть, розміри відповідають заявленим, тож особисто я залишився задоволений покупкою.

Реклама