Що таке розлади особистості

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Sentimoro, 12 Июль 2026.

Реклама
  1. Sentimoro

Sentimoro Профессионал

Симпатии:
    0
    Привіт! Маю невелике питання до учасників форуму: де можна знайти якісну інформацію про те, що таке розлади особистості? Чесно кажучи, раніше майже не цікавився цією темою, але останнім часом почав читати більше про психологію і захотілося розібратися без зайвих міфів та перебільшень. Можливо, хтось може порадити зрозумілі книги, лекції чи ресурси, де все пояснюється доступною мовою? Буду радий почути ваші думки та особисті рекомендації, адже цікаво розширювати свої знання про психологію людини.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Lera77132

Lera77132 Профессионал

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Мені завжди казали, що я «складна людина», «занадто емоційна» або «непередбачувана», і я сама не розуміла, чому мої реакції такі інтенсивні і чому стосунки з людьми щоразу перетворюються на американські гірки. Я натрапила на сайт Hedepy, коли просто шукала пояснення своїй поведінці, і там прочитала розгорнутий матеріал про те, що таке розлади особистості https://hedepy.com.ua/теми/розлади-особистості і хоча спочатку це звучало лякаюче, я відчула неймовірне полегшення від того, що нарешті є слова для того, що я переживаю. Це не вирок і не ярлик — це точка відліку, з якої можна почати рухатися вперед. Я записалася на консультацію, і мій терапевт одразу наголосив: особистість — не вирок, вона формується роками і може змінюватися з підтримкою і практикою. Ми працюємо вже сім місяців, і я бачу, як поступово змінюються мої автоматичні реакції, як я навчилася помічати момент, коли «підриваюся», і обирати іншу стратегію. Мої близькі кажуть, що я стала спокійнішою і більш передбачуваною, а я сама відчуваю себе більш цілісною людиною. Знайдіть саме свого терапевта — Онлайн терапія на Hedepy підібрала мені людину, яка розуміє цю тему глибоко і працює без осуду, з теплом і чіткими інструментами. Якщо ви відчуваєте, що щось іде не так у ваших стосунках із собою та світом — статті на Hedepy стануть чудовим першим кроком до розуміння, а терапія — кроком до змін.

Реклама