Чи реально навчитися красиво фарбувати брови тінями для повік?

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Sentimoro, 24 Июнь 2026 в 21:06.

Реклама
  1. Sentimoro

Sentimoro Профессионал

Симпатии:
    0
    Хочу спробувати оформляти брови сама, бо на салони зараз немає ні часу, ні грошей. У косметичці лежать матові коричневі тіні для очей, підійдуть вони для цього чи треба купувати суто спеціальні набори для брів? Спробувала один раз нафарбувати звичайним пензликом, вийшло якось розмито і нечітко. Підкажіть, який пензлик краще взяти і як взагалі правильно тушувати початок бровки, щоб не бути як Брежнєв?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Lera77132

Lera77132 Профессионал

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Я з цим оформленням довго мучився, коли брав участь у зйомках історичного проекту і треба було зробити форму ширшою, ніж у мене є насправді. Нам видавали звичайні олівці для повік, але вони постійно розмазувалися від спеки, тому я почав шукати альтернативні техніки в мережі. Потрапила на очі стаття про те, як правильно намалювати брови тінями поетапно https://zola.ua/articles/how-to-draw-eyebrows-with-eyeshadow і я вирішив спробувати звичайні матові тіні для очей із косметички колеги. Виявилося, що якщо взяти правильний жорсткий пензлик і добре струшувати надлишки, то тушувати початок брів стає дуже легко і вони не виглядають розмитими плямами. Для мене це стало найкращим рішенням, бо тіні дають саме ту м'якість і густоту, яку складно отримати іншими засобами.

Реклама