Хто знає, де в Запоріжжі реально купити полімерну макрофібру?

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Lera77132, 23 Июнь 2026 в 21:00.

Реклама
  1. Lera77132

Lera77132 Профессионал

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Всім привіт. Мушу сама займатися ремонтом відмостки, поки чоловік у відрядженні, і це якась катастрофа. Будівельники сказали купити саме велику полімерну макрофібру, щоб замість арматури кинути. Дівчата і хлопці, я об'їхала кілька великих супермаркетів у Запоріжжі, а там на мене дивляться як на божевільну. Тицяють якусь тоненьку мікрофібру для штукатурки і кажуть, що це те саме. Де у нас в місті є нормальні спеціалізовані фірми по бетону чи склади, де вона є в наявності? Порадьте, бо робота стоїть, а чекати три тижні під замовлення я не можу.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Sentimoro

Sentimoro Профессионал

Симпатии:
    0
    Була подібна проблема, коли будував під'їзну доріжку для вантажівки і шукав саме крупну макрофібру, щоб повністю відмовитися від залізної сітки. Обійшов купу гіпермаркетів, де на мене дивилися як на дивака і пропонували тільки тонку нитку для штукатурення стін. Пробував навіть дзвонити на заводи залізобетонних виробів, але там об'єми вагонів потрібні були. Потім просто випадково натрапив на спеціалізовану компанію, яка займається добавками для промислових підлог. У них на складі якраз була в наявності потрібна мені крупна полімерна фібра в Запоріжжі https://fibermix.ua/budivelna-fibra-v-zaporozhzhi причому менеджер підібрав правильну довжину волокна під мою товщину бетону. Шукайте саме вузькопрофільні фірми з промислової хімії, там все є.

Реклама