Яке обрати архітектурне бюро?

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем делиция, 9 Июнь 2026 в 21:37.

Реклама
  1. делиция

делиция Мастер

Симпатии:
    0
    Хочу замовити проєкт будинку, але поки не можу визначитися, яке архітектурне бюро обрати. Для мене важливо, щоб фахівці не просто підготували креслення, а допомогли грамотно продумати весь майбутній простір — від розташування кімнат до інженерних рішень. Також цікавить, наскільки архітектори враховують побажання замовника і чи можуть запропонувати власні ідеї, якщо людина не до кінця розуміє, що саме хоче отримати в результаті. Буду вдячний за рекомендації від тих, хто вже мав позитивний досвід співпраці з хорошим архітектурним бюро.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. джастин

джастин Профессионал

Симпатии:
    1
    Можу порадити звернути увагу на CCG Development https://www.ccg.ua/arhitekturne-byuro/ , оскільки ми самі зверталися до них під час підготовки проєкту заміського будинку. Спочатку теж вагалися між кількома компаніями, але після спілкування з їхньою командою вирішили працювати саме з ними. Сподобалося, що спеціалісти не поспішали пропонувати готові шаблонні рішення, а спершу детально вивчили наші побажання, спосіб життя та особливості земельної ділянки. На основі цієї інформації вони розробили концепцію, яка виявилася значно цікавішою та практичнішою, ніж ми уявляли спочатку. Протягом роботи завжди можна було обговорити зміни або поставити додаткові запитання, і на них швидко реагували. Окремо відзначу, що в CCG Development добре продумують не лише зовнішній вигляд будинку, а й функціональність кожного приміщення, що дуже важливо для комфортного проживання.

Реклама