Mostbet Qazaxıstanda işləyirmi

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Norman62, 6 Июнь 2026 в 20:37.

Реклама
  1. Norman62

Norman62 Любитель

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Salamlar. Mən Qazaxıstanda yaşayıram. Eşitmişəm ki, mostbet kazakhstan üçün işləyir, amma əmin deyiləm. Saytı açmağa çalışıram, bəzən açılır, bəzən açılmır. Provayderim bloklayır yoxsa ümumiyyətlə qadağandır? Dostlarım bəziləri deyir ki, işləyir, bəziləri işləmir deyir. Mən də çaşmışam. Pul yatırmaq istəyirəm, amma qorxuram ki, sonra çıxara bilməyəm. Kimsə dəqiq bilirsə, yazsın. Təşəkkürlər. Bir də soruşum ki, qazax dilində dəstək varmı?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Vanaheim

Vanaheim Любитель

Симпатии:
    0
    Ay dostum, Qazaxıstanda mostbetlə bağlı vəziyyət həqiqətən qarışıqdır. Məncə sən narahat olma, çünki çox qazaxıstanlı istifadəçi var. Rəsmi olaraq mostbet Qazaxıstanda qadağan deyil, amma provayderlər bəzən öz təşəbbüsləri ilə ünvanları bloklayırlar. Ona görə də sayt bəzən açılır, bəzən açılmır. Bu tamamilə normaldır.

Ən yaxşı həll işləyən güzgüdən istifadə etməkdir. Mən sənə məsləhət görürəm bu linkə keç: mostbet kazakhstan Orada Qazaxıstan üçün tam uyğunlaşdırılmış versiya var. Həmçinin qazax dilində dəstək də var, təəccüblənmə. Onların dəstək xidmətində qazaxdilli operatorlar işləyir, amma hər zaman deyil. Ən rahatı rus və ya ingilis dilində yazmaqdır.

Pul çıxarmaqda problem olmayacaq. Qazaxıstan bankları mostbetlə işləyir. Amma təhlükəsizlik üçün əvvəlcə 5-10 min tengə yatır, sonra çıxarıb yoxla. Hər şey yaxşı olacaq.

Реклама