Нещодавно шукав нормальну веб-студію для доопрацювання сайту та SEO-просування. Переглянув багато варіантів, але в результаті зупинився на веб-студії ProSEO https://proseo.com.ua/ . Сподобалося те, що люди реально розуміють, що роблять, а не просто продають “пакети послуг”. Замовляв у них аудит сайту та кілька технічних правок. До цього сайт працював повільно, були проблеми з мобільною версією і частина сторінок взагалі нормально не індексувалася. Після роботи спеціалістів усе стало значно краще: швидкість підтягнули, структуру виправили, та й сам сайт став виглядати більш професійно. Ще один плюс — адекватне спілкування. Без складних термінів і “води”. Мені нормально пояснили, що саме потрібно робити для просування, які є проблеми та як їх будуть вирішувати. Це рідкість, бо зараз багато хто просто намагається нав’язати максимум послуг. Особисто мені сподобалось, що команда не зникає після оплати й реально підтримує зв’язок. Якщо потрібна веб-студія для створення сайту, SEO або технічної оптимізації — можу рекомендувати ProSEO. У мене залишилось позитивне враження від співпраці.