Обмін крипти

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем делиция, 27 Май 2026 в 01:09.

Реклама
  1. делиция

делиция Профессионал

Симпатии:
    0
    Підкажіть нормальний варіант для обміну крипти, бо останнім часом натрапляю або на якісь мутні сервіси, або на такі комісії, що половина вигоди просто зникає. Потрібно, щоб можна було швидко поміняти USDT чи BTC на гривню без довгих перевірок і щоб гроші реально приходили без затримок. Бажано ще й адекватна підтримка, бо був досвід, коли після переказу просто ігнорували. Хто чим користується зараз?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. малюта

малюта Профессионал

Симпатии:
    0
    Я за останній рік перепробував кілька різних платформ, бо теж постійно стикався то з прихованими комісіями, то з курсом, який різко мінявся вже під час заявки. У підсумку зупинився на Obmify https://obmify.com/ . Особливо сподобалось, що це не просто черговий сайт “для галочки”, а реально зручний сервіс обміну криптовалюти та безготівки Obmify, де нормально працює підтримка і заявки обробляються без нервів. Я через них міняв і USDT, і ETH, і кілька разів виводив у гривню на карту — усе приходило досить швидко. Ще плюс у тому, що курс показують прозоро, без неприємних сюрпризів у фіналі. Для мене зараз це один із небагатьох сервісів, де не страшно проводити великі суми, бо є відчуття стабільності та нормального ставлення до клієнтів.

Реклама