Хто реально замовляв дорослі товари онлайн?

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем малюта, 17 Май 2026 в 23:47.

Реклама
  1. малюта

малюта Профессионал

Симпатии:
    0
    Хто реально замовляв дорослі товари онлайн і може порадити нормальний магазин? Я хочу купити кілька речей для різноманіття, але трохи хвилююсь, бо не хочеться отримати дешеву підробку або мати проблеми з доставкою. Важливо, щоб усе було акуратно, конфіденційно й без нав’язливих дзвінків після покупки.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. делиция

делиция Профессионал

Симпатии:
    0
    Мій досвід із "Сексшоп Love is Good" https://sexgood.com.ua/ був дуже вдалий, тому можу рекомендувати без сумнівів. Замовляв там уперше після поради знайомого, і чесно — очікував звичайний сервіс, а вийшло набагато краще. Підтвердження замовлення пройшло швидко, ніхто не ставив незручних питань і не намагався продати щось додатково. Посилка приїхала в простій упаковці, без назв магазину чи натяків на вміст. Товари відповідали опису, якість приємна, усе виглядало новим і добротно зробленим. Особливо сподобалось, що в "Сексшоп Love is Good" можна знайти варіанти на різний бюджет, але при цьому не відчувається, що купуєш щось сумнівне.

Реклама