Полиці для ванної кімнати

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем xkristinax, 15 Май 2026.

Реклама
  1. xkristinax

xkristinax Мастер

Симпатии:
    0
    Підкажіть, будь ласка, хто як вирішував питання зберігання у ванній кімнаті? Після ремонту залишилося мало місця, і постійно все стоїть на раковині або під нею, що виглядає безладно. Думаю над полицями, але не можу визначитися, які краще брати — настінні, кутові чи щось комбіноване, щоб було зручно і не захаращувало простір.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. natalya80116

natalya80116 Любитель

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Цитата:
    У мене була дуже схожа ситуація після оновлення ванної: місця ніби достатньо, але всі дрібниці постійно розповзалися по поверхнях і це дратувало. Вирішила встановити полиці і замовила їх через інтернет-магазин «ВОДОКРАН» https://vodokran.com.ua/ua/g92682704-sifony-trapy підбирала варіант саме під свій розмір і планування. Спочатку переживала, чи витримають навантаження і чи буде зручно користуватися, але після встановлення все стало набагато акуратніше. Полиці тримаються надійно, речі завжди під рукою, і ванна виглядає значно впорядкованішою без зайвих меблів.

3. Alex25

Alex25 Профессионал

Симпатии:
    0
    Для правильного вибору полиць у ванну орієнтуйтеся на матеріал, стійкий до постійної вологи (нержавіюча сталь, скло, вологостійкий пластик), та тип кріплення (надійні підвісні кутові для душу або компактні на присосках, якщо не хочете свердлити плитку

Реклама