Хочу замовити тканину

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем джастин, 11 Май 2026 в 01:03.

Реклама
  1. джастин

джастин Профессионал

Симпатии:
    1
    Може хтось підкаже перевірений магазин тканин? Потрібно купити матеріал для пошиття одягу й трохи тканини для декору дому, але не хочеться витрачати гроші на щось одноразове. Уже кілька разів замовляла в різних місцях і була розчарована — то колір не той, то тканина тонша вдвічі, ніж заявлено. Хотілось би знайти сайт, де великий вибір і більш-менш чесний опис товару.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. делиция

делиция Профессионал

Симпатии:
    0
    Я в таких випадках завжди раджу інтернет магазин Текстиль Контакт , бо сама там замовляю вже давно. На сайті реально великий вибір тканин для різних задач: одяг, штори, постіль, декор, навіть спеціальні матеріали можна знайти. Мені подобається, що вони нормально описують характеристики тканини, тому легше зрозуміти, як вона поводитиметься в роботі. Ще плюс — часто додають новинки, тому можна знайти щось цікаве, а не тільки стандартні варіанти. Я нещодавно брала там тканину для літнього костюма й матеріал для кухонних штор, і все виявилось навіть кращим, ніж очікувала. Для онлайн-магазину це дуже хороший рівень, тому зараз більшість покупок тканини роблю саме там.

Реклама