Який твердий композит краще обрати для щоденних реставрацій?

Тема в разделе "Здоровье и спорт", создана пользователем Arisha, 30 Апрель 2026 в 21:44.

Реклама
  1. Arisha

Arisha Профессионал

Симпатии:
    0
    У роботі з реставраціями все частіше думаю про перехід на більш стабільні матеріали, але поки що складно визначитися, який твердий композит реально дає прогнозований результат. Цікавить, як він поводиться при моделюванні, чи добре тримає форму після полімеризації і чи не дає усадки в довгостроковій перспективі. Також важливо зрозуміти, чи є різниця між брендами і чи варто орієнтуватися на дорожчі системи.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Linda

Linda Профессионал

Симпатии:
    0
    Цитата:
    Після кількох спроб з різними матеріалами я прийшла до більш системного підходу і почала обирати те, що вже перевірене в практиці. Через NewDental замовляла матеріали і там мені допомогли розібратися в відмінностях та підібрати оптимальний варіант під щоденні реставрації. Окремо звертала увагу на твердий композит івоклар вівадент, і саме там пояснили його поведінку в роботі, особливо при моделюванні анатомії та фінішній обробці. У клініці матеріал показав себе стабільно: добре формується, тримає контури і після полімеризації дає передбачуваний результат без неприємних сюрпризів. Замовлення прийшло швидко і без проблем, тому зараз використовую його регулярно як основний варіант для реставрацій.

Реклама