Чорна п'ятниця

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Наталия, 13 Ноябрь 2022.

Реклама
  1. Наталия

    Наталия Мастер

    Сообщения:
    905
    Симпатии:
    3
    Пол:
    Женский
    Всім доброго дня друзі. Я вже декілька місяців мрію купити собі айфон, але з такими цінами це практично не можливо. Мені порадили купувати в чорну п'ятницю. Порадьте які знижки будуть в цему році та в якому магазині?
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

  2. Reborn

    Reborn Мастер

    Сообщения:
    896
    Симпатии:
    2
    Пол:
    Мужской
    Доброго дня. Я завжди купую техніку та товари в чорну п'ятницю так як це набагато вигідніше та дешевше і можна заощадити на ще якусь покупку. Сам в минулому році купив робот-пилесос та планшет для дружини.
     
  3. Наталия

    Наталия Мастер

    Сообщения:
    905
    Симпатии:
    3
    Пол:
    Женский
    Це звичайно добре. Але мені потрібна інформація саме про відсотки та магазин в якому вигідніше зробити замовлення. Ви можете надати інформацію? Я буду вам вдячна.
     
  4. Reborn

    Reborn Мастер

    Сообщения:
    896
    Симпатии:
    2
    Пол:
    Мужской
    Я читав багато про чорну п'ятницю, та можу вам сказати що цтогоріч вона відбудеться в інтернет-магазині Алло. Чому обрав саме цей магазин можу теж пояснити. Тому що там самі кращі відсотки. Вони коливаються від 60% і не рідко до 90% що вже допоможе вам купити свою мрію. А ще доставка проходить новою поштою тому довго чекати не прийдеться. Більше про чторну п'ятницю https://allo.ua/ua/blackfriday/ можна подивитись на цему сайті та прицінитись. Хороших вам покупок.
     
Реклама