Порадьте хороший тонік для обличчя від прищів

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Lokki132, 29 Июнь 2022.

Реклама
  1. Lokki132

    Lokki132 Любитель

    Сообщения:
    42
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Добрий день. Порадьте, будь ласка, хороший тонік для обличчя від прищів. Раніше користувалась Чистою лінією, але зараз планую перейти на щось наше. Бажано до ста гривень, бо бюджет досить обмежений.
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

  2. Наталия

    Наталия Мастер

    Сообщения:
    904
    Симпатии:
    3
    Пол:
    Женский
    Привіт, я зазвичай роблю відвар з ромашки та череди та цим вмиваюся. Особливо круто заморожувати цей відвар у формах для льоду. Такими кубикам й приємно, й корисно користуватися.
     
  3. Lokki132

    Lokki132 Любитель

    Сообщения:
    42
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Дякую, звичайно, за вашу відповідь. Це я же давно спробувала. Від протирання льодом моїй шкірі стало набагато гірше. Тим паче шукаю щось магазинне і з доведеною ефективністю.
     
  4. Reborn

    Reborn Мастер

    Сообщения:
    896
    Симпатии:
    2
    Пол:
    Мужской
    Цитата:
    Добрий вечір, вже не перший рік беру тоніки та лосьйони https://apteka-ds.com.ua/catalog/kosmetyka-po-dohlyadu-za-oblychchyam/toniky-ta-losyony від марки Домашній доктор. Для проблемної шкіри з акне, треба щось більш ефективніше, але для моєї комбінованої це просто ідеально.
    Пляшка коштує трохи більше сорока гривень, беру його, зазвичай, в аптеках, там точно не підробка і слідкують за датами. Але якщо маєте великі висипання, краще проконсультуватися зі своїм косметологом, бо не виключені індивідуальні реакції гіперчутливості, а це може навіть погіршити справу з прищами.

    Порадьте хороший тонік для обличчя від прищів
     
Реклама