потрібен кредит

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Наталия, 9 Февраль 2022.

Реклама
  1. Наталия

    Наталия Мастер

    Сообщения:
    904
    Симпатии:
    3
    Пол:
    Женский
    Доброго дня всім! Дивіться, яка справа - зіпсувала по молодості кредитну історію, потім довгий час взагалі кредити не брала. А зараз якраз гроші потрібні.
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

  2. Reborn

    Reborn Мастер

    Сообщения:
    896
    Симпатии:
    2
    Пол:
    Мужской
    Та ось навряд. Банки вже знають, що вам довіряти не можна. Не знаю, чи тепер хтось погодиться видати вам кредит. Треба спочатку кредитну історію якось виправити спробувати. Або скористуйтесь данним варіантом кредит під заставу авто, до 97 % від вартості, 1% в місяць автоломбард Киев краще рішення в наш час.
     
  3. PoliMoli

    PoliMoli Профессионал

    Сообщения:
    110
    Симпатии:
    2
    Пол:
    Женский
    Добрый день. Очень актуальна тема. Я сама вот столкнулась с необходимостью оформления кредита. Но везде какие-то странные и непонятные условия. Решила брать в банке именно. Есть вот сервис очень хороший: https://bykvu.com/ua/bukvy/natsionalnyi-bank-ukrainy-vydav-litsenzii-23-finansovym-kompaniiam/ . Тут как раз много полезной, касающейся данной темы информации.
     
  4. Hreya

    Hreya Профессионал

    Сообщения:
    407
    Симпатии:
    0
    Я сама ищу, где взять кредит. Смотрю многие МФО предлагают неплохие условия, вот только не знаю, где точно можно оформить выгодный кредит. Может подскажете, где вы оформляли?
     
  5. Грета

    Грета Профессионал

    Сообщения:
    185
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Я вам пораджу ознайомитися з ось цим чудовим ресурсом, на якому розміщені українські маловідомі МФО Даний ресурс давно відомий і популярний, бо там справді зібрані надійні позичальники, які вас не підведуть. Ви зайдіть на сайт ресурсу і з усім ознайомтеся, і виберете собі хорошого кредитора, у якого можете оформити позику. І впевнена, ви не пошкодуєте, бо ресурс перевірений і прозорий.
     
Реклама