Порадьте соковичавницю

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Klqrov, 2 Сентябрь 2021.

Реклама
  1. Klqrov

    Klqrov Профессионал

    Сообщения:
    115
    Симпатии:
    0
    Сайт:
    Мені лікар порадив купити соковичавницю,для цитрусових фруктів, але ось я не можу вибрати собі нормальний варіант, всі дорогі занадто. Порадьте гарну модель соковичавниці, буду дуже вдячний.
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

  2. Wayne

    Wayne Любитель

    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    0
    Сайт:
    Я купував дешеву соковичавницю MAGIO MG-189, коштувала вона мені всього 800 гривень, нічим мене не радує, дуже сильно пошкодував що заощадил, вам не раджу купувати дану модель. Якщо купувати, то щось дорожче.
     
  3. Klqrov

    Klqrov Профессионал

    Сообщения:
    115
    Симпатии:
    0
    Сайт:
    А що вас не влаштувало? Я ось просто теж не розраховував багато грошей витрачати на соковичавницю… Може є моделі злегка дорожче? Але набагато якісніше, Я можу вкласти півтори тисячі гривень.
     
  4. Reborn

    Reborn Мастер

    Сообщения:
    896
    Симпатии:
    2
    Пол:
    Мужской
    Цитата:
    Ми сім'єю купили соковичавницю від виробника POLARIS, модель PEA 0829, так як у нас в своєму будинку є завжди яблука і груші. Сподобалася вона тим, що у неї досить великий жолоб, і щодо нарізки фруктів можна особливо і не старатися. А це зручно тим, що час на нарізку фруктів витрачати не треба.

    Тарілка і фільтр у неї з нержавіючої сталі, так що жодної іржі і окислення. Ємність для відпрацьованої м'якоті містка і легко витягується. Сама соковижималка забезпечена зрозумілою інструкцією, також хотів відмітити, м’якоть що залишається, вона вся суха, весь сік вичавлюється відмінно.

    Порадьте соковичавницю
     
Реклама