Поиск работы.

Тема в разделе "Раздел мудрости", создана пользователем Wardon, 7 Ноябрь 2020.

Реклама
  1. Wardon

Wardon Профессионал

Симпатии:
    0
    Как программисту найти хорошую работу?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Марикк

Марикк Любитель

Симпатии:
    0
    Привіт! Зараз багато різних бірж фріланса є, де можна пошукати гідну роботу. Також можна подивитися через пошук роботи для фахівців в IT-сфері https://jungo.dev/. Це спеціалізований майданчик, який добре допомагає фірмам знайти працівників, а кращим фахівцям знайти роботу. Від себе раджу портфоліо зробити, де роботодавці зможуть оцінити ваші роботи. Також потрібно бути готовим пройти тест на по певному ТЗ.

3. IKurkula

IKurkula Любитель

Симпатии:
    2
    Я тоже встречаю много предложений, где требуется программист и зарплата приличная. Поищите в поиске, уверен, что найдете подходящее предложение.

4. Sabrina

Sabrina Профессионал

Симпатии:
    5
    Цитата:
    Я думаю, что для любого начинающего программиста самое главное- это постоянная практика написания кода, так что нужно создать портфолио на нескольких биржах фриланс и просматривать ежедневно обновление заявок от работодателей.

5. ann5

ann5 Профессионал

Симпатии:
    0
    Програмісту знайти роботу не дуже складно, мені здається, ніби багато вакансій. Я також маю бажання працювати віддалено і ідеальні умови для цього пропонує компанія WOW 24/7 , вони навіть надають потрібну комп'ютерну техніку або сплачують амортизацію якщо використовують працівники свою. Є можливість підлаштувати графік під себе і отримувати конкурентну заробітну плату.

Реклама