Український брендовий одяг

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем делиция, 27 Март 2026 в 15:17.

Реклама
  1. делиция

делиция Профессионал

Симпатии:
    0
    Хто зараз купує український брендовий одяг, поділіться досвідом, де краще замовляти? Хочеться підтримати локальних виробників, але трохи боюся промахнутися з якістю чи посадкою. Чи є бренди, які стабільно тримають рівень і не розчаровують після першого носіння?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. джастин

джастин Профессионал

Симпатии:
    1
    Маю позитивний досвід із кількома українськими марками, особливо сподобалося, що вони не женуться за швидкими трендами, а роблять більш універсальні речі. Купувала пальто восени — пережило вже сезон дощів і виглядає майже як нове. Приємно здивувала також підтримка клієнтів, відповідають швидко і допомагають з розмірами.

3. малюта

малюта Профессионал

Симпатии:
    0
    Зверни увагу на бренди, які пропонують базу з можливістю комбінування. Я раніше купувала хаотично, а тепер намагаюся брати речі, які підходять одна до одної. У результаті менше витрат і більше варіантів для образів, плюс виглядає все більш продумано.

4. прогнозистка

прогнозистка Профессионал

Симпатии:
    0
    Мені особисто зайшов Naviale https://naviale.ua/ , бо там одяг не виглядає одноразовим чи прив’язаним до одного сезону. Є відчуття, що колекції створюються з думкою про реальне життя, а не лише для фото. Дуже відгукнувся підхід, де український брендовий одяг подається через капсульний підхід до створення гардеробу, завдяки чому можна зібрати мінімальний набір речей і отримати максимум варіантів. Замовляла костюм і базовий топ — обидві позиції добре сіли по фігурі, тканина приємна до тіла і не втрачає форму після прання. Ще один плюс — речі легко комбінуються з тим, що вже є у шафі, не потрібно повністю оновлювати гардероб. Для мене це стало вагомим аргументом, бо не люблю зайвих покупок.

Реклама