Хтось користувався ерекційними кільцями?

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем прогнозистка, 2 Март 2026 в 12:26.

Реклама
  1. прогнозистка

прогнозистка Профессионал

Симпатии:
    0
    Хтось користувався ерекційними кільцями? Нещодавно побачив таку штуку в інтернеті і стало цікаво, чи є від них взагалі якийсь ефект. Ніколи раніше нічого подібного не купував, тому навіть не знаю, які вони бувають і на що звертати увагу при виборі. Може хтось підкаже, де можна подивитися нормальні варіанти і почитати про них детальніше?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. делиция

делиция Профессионал

Симпатии:
    0
    У мене була схожа цікавість, тому я просто почав дивитися різні варіанти в інтернеті. У підсумку натрапив на розділ у секс шоп NO TABOO. Там є різні ерекційні кільця, від зовсім простих силіконових до більш щільних або з незвичною формою. Я спочатку просто переглядав, щоб зрозуміти, які вони взагалі бувають. Сподобалося, що на сайті до кожного товару є фото та короткий опис, тому можна нормально розібратися перед покупкою. Знайомий колись там замовляв і казав, що все оформлюється швидко, а посилка приходить у звичайній коробці без зайвих написів. Загалом виглядає як нормальне місце, де можна спокійно подивитися асортимент і вибрати щось для себе.
    Хтось користувався ерекційними кільцями?

Реклама