Вартість відкриття компанії в США

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Sentimoro, 23 Февраль 2026.

Реклама
  1. Sentimoro

Sentimoro Профессионал

Симпатии:
    0
    Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, хто мав досвід відкривати компанію в США: наскільки реально вкластися у бюджет без зайвих сюрпризів? Ціни на різні послуги дуже різняться, і я трохи гублюся. Буду вдячна за реальні приклади, скільки реально коштує оформити все “по закону” і без зайвих проблем.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Lera77132

Lera77132 Профессионал

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Я довго планувала вихід на американський ринок, але постійно відкладала через нерозуміння процедур та бюрократії. Хотілося чітко знати, яка реальна вартість відкриття компанії в США https://azolalegal.com/registratsiy...mpanij-amerika/registratsiya-kompanii-v-ssha/ без прихованих платежів і непередбачених витрат. Звернувшись до Azola Legal Services, я отримала детальну консультацію з покроковим розкладом — від вибору штату до підготовки всіх необхідних документів. Мене приємно здивувала прозорість розрахунків та оперативність відповідей на всі запитання. Команда супроводжувала процес до повної реєстрації, пояснювала нюанси податкової системи та допомогла відкрити банківський рахунок. Відчувається їхній досвід і розуміння потреб підприємців, які працюють на міжнародному ринку. Особливо ціную, що зі мною спілкувались зрозумілою мовою, без зайвої юридичної термінології. Завдяки їхній підтримці я запустила бізнес значно швидше, ніж очікувала, і тепер впевнено розвиваюся на новому ринку.

Реклама