Хочу купити прикраси з глини від українських майстрів

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем OlesyaAverina, 19 Февраль 2026.

Реклама
  1. OlesyaAverina

OlesyaAverina Профессионал

Симпатии:
    0
    Хочу купити прикраси з глини від українських майстрів для щоденного носіння та особливих подій. Цікавлять вироби ручної роботи з натуральними відтінками та автентичним дизайном. Важливо, щоб прикраси з глини були легкими й покритими якісною глазур’ю. Порадьте, де в Україні можна замовити такі прикраси з доставкою.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. XiaomiGamerX

XiaomiGamerX Профессионал

Симпатии:
    0
    Обираючи авторську кераміку, ви інвестуєте у справжню душевність та автентичність, яка ідеально доповнює як джинси, так і вечірню сукню. Нещодавно я шукав подарунок і замовив для своєї дружини від відомого українського дизайнера Оксани Борійчук прикраси з глини https://oksana-boriychuk.com.ua/products/kosivska-keramika. Вони вразили своєю невагомістю та неймовірною якістю виконання. Глина там проходить професійне випалювання, тому вироби дуже міцні, а глазур приємно сяє на сонці. Такі речі виглядають як справжні артефакти завдяки природним теракотовим та молочним відтінкам. Раджу звернути увагу на її сторінки у соцмережах або спеціалізовані крафтові платформи, де майстри пропонують швидку доставку по всій Україні.

Реклама