Ремонт макбука в столиці

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем делиция, 5 Август 2025.

Реклама
  1. делиция

делиция Профессионал

Симпатии:
    0
    Шукаю перевірений сервіс для діагностики та ремонту свого MacBook у Києві. Останнім часом він почав сильно гальмувати, а ще іноді не заряджається від адаптера живлення. Боюсь, щоб проблема не була серйозною, тому хотілося б звернутись до майстрів, які реально розуміються на Apple-техніці й не втратять мої дані. Може, хтось з вас вже мав схожий досвід?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. джастин

джастин Профессионал

Симпатии:
    1
    Розумію твої переживання – з Apple-технікою краще не експериментувати, а одразу звертатись до спеціалістів. Можу порадити сервіс DoctorFix, що у Києві, де я вже кілька разів робила і діагностику, і ремонт macbook київ . У них реально вузькопрофільні майстри, які спеціалізуються саме на ремонті macbook у Києві та іншій техніці Apple. На сайтів них можна подивитися повний перелік послуг, ціни та навіть залишити заявку онлайн. Що важливо, у DoctorFix спочатку завжди проводять безкоштовну діагностику, потім погоджують всі роботи і тільки після твоєї згоди щось ремонтують. Мої дані завжди залишалися в цілості, а ремонт робили якісно і в обумовлені строки. До того ж, дають гарантію на виконані роботи, що дуже заспокоює.

Реклама