Де можна закупити тканину по опту?

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем джастин, 1 Август 2025.

Реклама
  1. джастин

джастин Профессионал

Симпатии:
    1
    Може, хтось із вас уже мав досвід закупівлі тканини оптом для своїх проєктів? Я зараз працюю над новою колекцією і шукаю надійних постачальників, де можна придбати якісні матеріали оптом і бажано з доставкою по Україні. Поділіться, будь ласка, перевіреними контактами або своїм досвідом — буду дуже вдячна! Хочеться знайти магазин або компанію, яка реально розуміє потреби дизайнерів і може порадити щось цікаве, не лише стандартний набір тканин.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. делиция

делиция Профессионал

Симпатии:
    0
    Чудово, що розвиваєш свій бренд та шукаєш надійних партнерів для співпраці. Із власного досвіду можу порадити компанію «Текстиль-Контакт» https://tk-company.com.ua/ — це дійсно один із найбільших та найпрофесійніших гравців на українському ринку текстилю. На їхньому сайті дуже зручно шукати потрібні тканини за різними параметрами: склад, щільність, призначення тощо. Асортимент надзвичайно широкий — від класичних бавовняних до сучасних синтетичних матеріалів, є тканини для одягу, меблів, декору та навіть спецодягу. Окрім цього, вони часто проводять акції для оптових покупців і забезпечують оперативну доставку по всій Україні, що суттєво економить час. Я співпрацюю з ними вже понад рік, і жодного разу не виникло питань щодо якості чи відповідності матеріалів.

Реклама