Чи є різниця в якому місті купувати?

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Mur4ik, 24 Июль 2025.

Реклама
  1. Mur4ik

Mur4ik Профессионал

Симпатии:
    0
    Чи є різниця в якому місті купувати ОСАГО? Якщо я живу і маю реєстрацію в Житомирі, то і купувати ОСАГО маю в цьому місті? Чи можу обрати де мені вигідніше?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. 66opot

66opot Профессионал

Симпатии:
    0
    Насправді, ти можеш купувати ОСАГО не тільки в тому місті, де прописаний або живеш. Закон дозволяє обирати страхування в будь-якому місті України, головне — правильно вказати регіон реєстрації авто. Бо саме він впливає на розрахунок вартості поліса, а не твоє місцезнаходження. Наприклад, якщо твоє авто зареєстроване в Житомирі, то тариф для ОСАГО буде розрахований як для Житомира — навіть якщо ти оформлюєш поліс в Києві чи онлайн.

До речі, онлайн-оформлення дуже зручне, бо дозволяє порівняти ціни різних страхових компаній і обрати найвигіднішу. Можна все зробити буквально за 5 хвилин — без черг, без зайвих питань. Якщо ти шукаєш ОСАГО саме по житомирській реєстрації, ось тут hotline.finance/ua/osago-zhitomir можна подивитися актуальні пропозиції та ціни. Тут зручно одразу побачити, які страхові компанії дають найкращі умови саме по твоєму регіону. Місто покупки не важливе, важливо, щоб усі дані в полісі відповідали реєстрації авто.

Реклама