Скалодром

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Сталик, 22 Апрель 2025.

Реклама
  1. Сталик

Сталик Любитель

Симпатии:
    0
    Цього разу я вирішив взяти своїх двох синів на скалодром https://neopolis.respublikapark.com.ua/attractions/crazy-walls-krejzi-vols про нього ми тут дізнались. Вони, звісно, раніше не пробували такого виду активності, але одразу з цікавістю і захватом погодились. Ми підійшли до величезної стіни з кольоровими маршрутами, і я побачив, як їхні очі загорілись. Спочатку було страшно — висота, та й інші люди навколо. Але вже за кілька хвилин вони обидва почали змагатися між собою, хто швидше долає перешкоди. Мене це приємно здивувало, бо я не думав, що їм так сподобається. Навіть більше, вони почали вперше зосереджено ставитись до своїх рухів. Спільне заняття зробило наш день особливим. Це була чудова можливість не тільки провести час разом, а й підняти фізичну активність на новий рівень. До того ж, я бачив, як вони почали впевненіше ставитися до себе та своїх сил, що для мене стало справжнім досягненням. Скалодром — це не просто розвага, це можливість виховувати в дітях рішучість і наполегливість.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

Реклама