Що робити якщо втрачено доступ?

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Mur4ik, 14 Апрель 2025.

Реклама
  1. Mur4ik

Mur4ik Профессионал

Симпатии:
    0
    Ви колись займалися криптою? Підкажіть що робити якщо не можу знайти доступ до криптогаманця?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. 66opot

66opot Профессионал

Симпатии:
    0
    Так, трохи займався — почав із бітка й ефіру, потім пробував щось із DeFi, токенами й навіть NFT. Це така штука, яка може або затягнути, або змусити швидко охолонути, якщо зробити одну дурницю. Наприклад, загубити доступ до гаманця — був у мене такий момент, коли злетів додаток, а сід фразу я десь записав, але “десь” не допомогло. До речі, про сід фрази круто написано тут: https://www.web3.org.ua/shcho-take-seed-fraza-i-iak-vona-pratsiuie/ обов'язково раджу прочитати.

Якщо не можеш знайти доступ — не панікуй. Спочатку пошукай старі нотатки, блокноти, знімки екрана (але обережно, бо це небезпечно), або перевір хмарні сервіси, може, десь там лишилося. Якщо все ж фраза втрачена — на жаль, відновити нічого не вийде. У крипті ти сам собі банк, тут немає підтримки чи кнопки “забув пароль”. На майбутнє — зберігай сід фразу одразу в кількох місцях, але так, щоб ніхто інший не мав доступу. І краще не тримай все в одному гаманці.

Реклама