Де можна знайти хороші вінілові платівки в Україні?

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Наталия, 4 Апрель 2025 в 18:43.

Реклама
  1. Наталия

Наталия Мастер

Симпатии:
    3
    Привіт усім! Я тільки почала захоплюватися вініловими платівками, але жодного разу ще не купувала їх, тому не зовсім розумію, де їх можна знайти в Україні. Чи є у вас якісь перевірені магазини, інтернет-платформи чи навіть ярмарки? Буду вдячна за будь-які поради, бо хочу створити свою колекцію, але не знаю, з чого почати. Може, хтось вже має досвід і може поділитись

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Lera77132

Lera77132 Любитель

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Хочу поділитися своїм досвідом покупок на сайті Lampala. Це дійсно найбільший музичний інтернет-магазин в Україні https://lampala.com.ua/ і я вже не раз переконувався в цьому на власному досвіді. Якщо ви шукаєте класні вінілові платівки, CD чи навіть DVD, то Lampala – це саме те місце, де можна знайти все, що душа забажає. Вибір справді вражаючий, і кожен раз, коли я шукаю якусь рідкість, вона обов'язково є в наявності. Що ще важливо – це швидка доставка по Україні, я завжди отримую своє замовлення дуже швидко. До того ж, вони мають ексклюзивний мерч для фанатів, що додає ще більше цінності для кожного музичного колекціонера. Рекомендую цей магазин усім, хто любить музику та хоче мати її у колекції в найкращій якості. Якщо шукаєте щось особливе, не вагайтеся – обирайте Lampala!

Реклама