Базальтовый утеплитель Izovat 135

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем xkristinax, 24 Март 2025 в 04:34.

Реклама
  1. xkristinax

xkristinax Профессионал

Симпатии:
    0
    Не так давно скористалася послугами магазину СтройМаг для покупки будівельних матеріалів для ремонту в домі. Серед товарів, які я придбала, був базальтовий утеплювач Izovat 135 https://www.strojmag.ua/uk/bazaltovaja-vata-izovat-135-m3 який ідеально підійшов для утеплення фасадів. Утеплювач виявився чудовим вибором — він екологічний, легко монтується, а головне, прекрасно зберігає тепло взимку і охолоджує приміщення влітку. Дуже задоволена якістю матеріалу, він абсолютно не піддається гниттю і не викликає проблем з грибком. СтройМаг надав хороший сервіс і доставку, і всі товари були в наявності.

Крім того, я також купила монтажну піну Soudal Pro 750 мл під пістолет для герметизації вікон та дверей. Піна дуже легко наноситься, швидко схоплюється і забезпечує відмінну герметичність. Враження від покупки залишилися тільки позитивні — СтройМаг запропонував не тільки якісні товари, але й адекватні ціни. Наступного разу буду замовляти тільки тут, оскільки якість обслуговування та матеріалів мене повністю влаштовує.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

Реклама