Скажіть що треба знати людині яка збирається поїхати в іншу країну на власному авто? І таке питання, якщо я буду їхати через Австрію, що мені потрібно взяти?
Зрозуміло що перш за все це документи: паспорт, водійське посвідчення, техпаспорт, зелену карту. Обов’язково дізнайся правила дорожнього руху тієї країни, куди їдеш, бо штрафи бувають чималими. Важливо знати, чи потрібні віньєтки для платних доріг, наприклад, в Австрії вони обов’язкові. Купити можна онлайн – це зручно, не доведеться шукати їх на заправках. До речі, хороший сервіс для цього – HotlineFinance заходите на сайт і вводите віньєтка Австрія далі вам запропонує декілька страхових компаній і ви оберете яка вам більше підходить. Також раджу подбати про обов’язкові речі які мають бути в машині: аптечка, жилет, вогнегасник. У мене до речі є ковдра і подушка, бо іноді хочеться перепочити, а готель дуже далеко. Їжа, вода, а ще готівка, бо не всюди приймають картки. Заздалегідь продумай маршрут і знайди місця для ночівлі, щоб не було сюрпризів. Ну і головне – їдь спокійно, дотримуйся правил, і подорож буде приємною.