Елайнери для вирівнювання зубів у Дніпрі

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем xkristinax, 9 Ноябрь 2024 в 04:20.

Реклама
  1. xkristinax

xkristinax Профессионал

Симпатии:
    0
    Хто ставив елайнери для вирівнювання зубів у Дніпрі? Хочу виправити прикус, але шукаю щось менш помітне, ніж брекети. Які клініки порекомендуєте? Як довго тривало лікування?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Arisha

Arisha Любитель

Симпатии:
    0
    Елайнери — це чудовий варіант для вирівнювання зубів, якщо ви хочете уникнути помітних брекетів. Вони практично непомітні, зручні для носіння, а також можна знімати під час їжі або чищення зубів, що значно полегшує гігієну.

3. Linda

Linda Профессионал

Симпатии:
    0
    Цитата:
    Рекомендую звернутися до клініки UADenta у Дніпрі https://www.uadenta.com.ua/ispravlenie-prikusa-elajnerami/ Нещодавно пройшла там курс лікування елайнерами, і результатом дуже задоволена. Мені сподобався прозорий вигляд елайнерів, тому що вони непомітні і легко знімаються для гігієни чи їжі. Після консультації зробили знімок щелепи та замовили індивідуальні капи, які я носила близько 20 годин на добу, змінюючи щомісяця. Лікування тривало трохи більше року, але це, звісно, залежить від складності ситуації. Елайнери створюють м'який, але стабільний тиск на зуби, поступово вирівнюючи їх. Записатись на консультацію можна через сайт UADenta або за телефоном.

Реклама