Специализированная хирургическая клиника

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Yur4ik, 25 Февраль 2024.

Реклама
  1. Yur4ik

Yur4ik Мастер

Симпатии:
    2
    Я рекомендую проверенную специализированную хирургическую клинику https://podol-surgery.com.ua/ Благодаря полученному опыту, внедрению новых методик и использованию уникального оборудования, хирургическая клиника добилась в лечении своих пациентов значительного сокращения сроков лечения и реабилитации оперированных больных.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. прогнозистка

прогнозистка Профессионал

Симпатии:
    0
    Хтось підкаже хорошого спеціаліста по серцю у м. Самар? Останнім часом почав помічати дивні відчуття — іноді з’являється важкість у грудях, серцебиття ніби пришвидшується без причини, а після сходів взагалі довго не можу вирівняти дихання. До звичайної поліклініки звертався, але там запис на кілька тижнів вперед, та й відгуки різні. Хотілося б потрапити до лікаря, який нормально проводить обстеження і пояснює, що відбувається, а не просто виписує таблетки. Якщо хтось уже проходив перевірку серця в нашому місті, напишіть, куди краще звернутися і чи задоволені результатом.

3. делиция

делиция Профессионал

Симпатии:
    0
    Схожа історія була минулої осені, коли почалися перебої в серцебитті та періодично підскакував тиск. Спершу теж думав, що нічого серйозного, але вирішив не затягувати і пошукати нормальну консультацію. Знайомий порадив звернутися у медичний центр AlefClinicPlus, бо там проходив обстеження його батько. Записався на прийом, лікар уважно розпитав про самопочуття, зробили ЕКГ та ще кілька перевірок. Після розмови стало зрозуміло, що проблема не така страшна, але потребує контролю. Приємно, коли спеціаліст пояснює все людською мовою і не поспішає завершити прийом. Якщо потрібен кардіолог м. Самар , я б радив розглянути цей варіант, бо досвід у мене залишився позитивний і лікування допомогло стабілізувати стан.

Реклама