Порадьте смачний лікер

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Наталия, 19 Декабрь 2023.

Реклама
  1. Наталия

    Наталия Мастер

    Сообщения:
    904
    Симпатии:
    3
    Пол:
    Женский
    Доброго вечора! До мене найближчим часом планує приїхати подруга, ми обов'язково це відсвяткуємо зі смачним лікером. Порадьте дійсно смачні варіанти, та інтернет-магазин в якому його можна замовити.
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

  2. Reborn

    Reborn Мастер

    Сообщения:
    896
    Симпатии:
    2
    Пол:
    Мужской
    Я, мабуть, один з тих чоловіків, який любить солодкі алкогольні напої та лікер серед моїх улюблених. Я знаю один не поганий інтернет-магазин, в якому можна придбати даний напій дуже вигідно.
     
  3. Наталия

    Наталия Мастер

    Сообщения:
    904
    Симпатии:
    3
    Пол:
    Женский
    Я ще не мала досвіду у замовлені алкоголю в інтернеті, тому навіть не орієнтуюсь в магазинах де таке замовлення можна здійснити. Мені дуже цікаво який саме лікер полюбляєш ти? Також дуже хочу, щоб ти залишив посилання на онлайн магазин, в якому його можна придбати.
     
  4. Reborn

    Reborn Мастер

    Сообщения:
    896
    Симпатии:
    2
    Пол:
    Мужской
    Лікер Jägermeister https://maudau.com.ua/category/likery-i-nalyvky/product_brand=jagermeister вже давно являється моїм самим улюбленим, а купую я його завжди в інтернет-магазині Maudau. Його смак з легкою гіркотою, збалансований насолодою та зігріваючий на фініші.

    Пити можна як в чистому вигляді, так і змішувати з колою. Особисто я просто додаю декілька кубиків льоду, і виходить дуже смачно. Зараз на цей лікер та інші варіанти діють дуже не погані знижки, тому встигни ними скористатися.
    Порадьте смачний лікер
     
Реклама