Яка платформа підійде для створення онлайн курсів?

Тема в разделе "Инвестирование в криптовалюты", создана пользователем Reborn, 3 Июль 2023.

Реклама
  1. Reborn

    Reborn Мастер

    Сообщения:
    896
    Симпатии:
    2
    Пол:
    Мужской
    У мене виникла проблема, і я хотіла б почути вашу думку і поради з цього приводу. Я давно замислювалася про створення онлайн курсу, пов'язаного з інвестуванням. Я впевнена, що багато людей хотіли б навчитися правильно вкладати гроші й отримувати прибуток від своїх інвестицій, але не знають, з чого почати. Моя проблема полягає в тому, що я не знаю, на якій платформі створити і запустити свій курс. Я шукала різні варіанти, але поки не можу визначитися. Хто-небудь із вас уже стикався з подібною ситуацією? І якщо так, то на якій платформі ви запустили свій курс?
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

  2. Наталия

    Наталия Мастер

    Сообщения:
    904
    Симпатии:
    3
    Пол:
    Женский
    Я нещодавно сама створила і запустила свій освітній курс з інвестицій! Я обрала платформу SkillzRun, і не можу бути щасливішою за свій вибір.

    Спочатку, давай я розповім тобі про саму платформу. SkillzRun - це додаток, який можна легко завантажити з App Store або Google Play. Він має дуже зручний інтерфейс і простий у використанні. Ти можеш створити свій курс, завантажити матеріали, керувати розкладом занять і навіть встановлювати ціну за курс. Я була приємно здивована, наскільки просто і швидко я змогла все налаштувати. Вартість використання платформи теж вельми приваблива. Я знайшла тариф, який повністю відповідав моїм потребам і не обтяжив мій бюджет. Тож, з точки зору фінансів, SkillzRun - чудовий вибір. А ще, що найважливіше - мої учні дуже задоволені цією платформою. Вони легко зареєструвалися, знайшли мій курс і почали вчитися. Їхні позитивні відгуки та успіхи в інвестуванні тільки підтверджують, що я зробила правильний вибір. Я рекомендую запустити свій курс саме через SkillzRun, як на мене це найкраща платформа для створення онлайн курсів.
     
Реклама