Лікування циститу у Дніпрі

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Lokki132, 29 Июнь 2023.

Реклама
  1. Lokki132

    Lokki132 Любитель

    Сообщения:
    42
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    У мене цистит. Я сподіваюсь, що ще не хронічний. Порадьте, будь ласка, як його треба лікувати. Тому що мало того, що живіт болить, так ще через кожні десять хвилин до туалету треба бігати.
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

  2. Наталия

    Наталия Мастер

    Сообщения:
    904
    Симпатии:
    3
    Пол:
    Женский
    Вітаю! Я розумію, наскільки неприємним може бути цистит. Я можу запропонувати декілька народних методів, які можуть сприяти полегшенню симптомів. Застосування теплої грілки на нижню частину живота може допомогти зменшити біль. Також важливо пити багато води, особливо води з додаванням лимонного соку або соку від вижатих ягід клюкви, оскільки це може має антибактеріальну дію.
     
  3. Lokki132

    Lokki132 Любитель

    Сообщения:
    42
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Дякую за відповідь. Але я перепробувала майже усі відомі та невідомі методи лікування ціститу. Допомагає, але ненадовго. Але я розумію, якщо так буду лікуватися, то він перейде у хронічну форму.
     
  4. Reborn

    Reborn Мастер

    Сообщения:
    896
    Симпатии:
    2
    Пол:
    Мужской
    Доброго дня! Цистит - це досить неприємне захворювання, але є різні методи лікування. Якщо симптоми не зникають самостійно, лікар може призначити антибіотики для боротьби зі збудниками і запобігання подальшого поширення інфекції. Я, наприклад, купляю у аптеці Рецептика у Дніпрі https://receptika.ua/ua/dnepr препарат від циститу Ципрофлоксацин. Він добре допомагає.
    Також дотримання режиму пиття, вживання пробіотиків для підтримки здорової мікрофлори та відпочинок є важливими аспектами під час лікування циститу.

    Лікування циститу у Дніпрі
     
Реклама