Рослинний желатин

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Darius4678, 2 Январь 2023.

Реклама
  1. Darius4678

    Darius4678 Топ Мастер

    Сообщения:
    2,247
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Мужской
    Агар-агар – сильнодіючий желюючий агент рослинного походження, який видобувають із червоних водоростей, що ростуть у тропічних та субтропічних морях. У кулінарії агар-агар використовують як загусник і стабілізатор для приготування зефіру, мармеладу, зефіру, суфле, для загусання соусів, закріплювача кремів. Крім того, його активно використовують у молекулярній кухні. Більше інформації на сайті: cacao-bob.ua/tovary/agar-agar
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

Реклама