Купівля побутової техніки

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Reborn, 25 Декабрь 2022.

Реклама
  1. Reborn

Reborn Мастер

Симпатии:
    2
    Всім привіт! Хочу купити собі новий телевізор в спальню, але не знаю який краще обрати. Порадьте мені хороший телевізор, бажано не менше 50 дюймів по діагоналі, та інтернет-магазин в якому його можна купити.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Наталия

Наталия Мастер

Симпатии:
    3
    Привіт! Я зовсім недавно також купувала собі телевізор, оскільки мій був зовсім старий, без сучасних функцій. Можу підказати магазин, в якому його собі купувала, там вибір телевізорів дуже великий, і ціни хороші.

3. Reborn

Reborn Мастер

Симпатии:
    2
    Привіт! А я переглянув декілька телевізорів в інтернеті, але поки думаю який саме мені брати. Підкажи, будь ласка, який саме телевізор ти собі купила, та в якому інтернет-магазині?

4. Наталия

Наталия Мастер

Симпатии:
    3
    В мене є хороша звичка, перед купівлею техніки, читати відгуки людей. Купила я собі дуже крутий Телевізор KIVI 55" 55U790LW, в надійному інтернет-магазині https://ringoo.ua/ де великий вибір якісної техніки, по хорошим цінам, та зі швидкою доставкою.

Даний телевізор має діагональ 55, тому він достатньо не маленький. Тепер я відчуваю себе як в кінотеатрі, все виглядає дуже реалістично, і звучання чудове. Крім нього, в магазині багато інших не поганих телевізорів, ти точно щось підбереш.

Реклама