Кіт став вибагливий до їжі — що робити?

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Arisha, 26 Апрель 2026.

Реклама
  1. Arisha

Arisha Профессионал

Симпатии:
    0
    Привіт! Може, хтось стикався з таким. Мій кіт раніше їв будь-який корм без проблем, а зараз почав перебирати, від деякого взагалі відмовляється, а після деяких навіть бувають проблеми зі шлунком. Я вже заплуталась, що йому підходить, бо не хочеться постійно купувати різне і викидати. Де ви берете корм для котів, щоб не було такого “лотерейного” результату?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. xkristinax

xkristinax Мастер

Симпатии:
    0
    Цитата:
    У мене з кішкою була майже та сама історія — спочатку думала, що просто вередує, але потім зрозуміла, що справа в кормі. Почала більш уважно підбирати раціон і замовляти через Maxizoo, бо там можна нормально подивитися склад і вибрати варіанти під різні потреби котів, а не брати навмання. Я взяла корм для котів https://maxizoo.com.ua/koty-kishky-kupyty-v-maxizoo/ для більш чутливого травлення і поступово перевела кішку — спочатку не дуже охоче їла, але потім звикла, і зараз вже без проблем. Помітила, що і самопочуття стало стабільніше, і з апетитом порядок. Плюс зручно, що не треба бігати по магазинах — все приїжджає швидко і в нормальному стані, тому тепер беру там регулярно.

Реклама