Відкриття бізнесу в Ірландії

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Lera77132, 25 Февраль 2026.

Реклама
  1. Lera77132

Lera77132 Профессионал

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, хто вже має досвід відкривати бізнес в Ірландії: з чого реально почати, на що звернути увагу і яких підводних каменів чекати? Я серйозно розглядаю варіант перевести частину своєї справи туди, але хочу розуміти, наскільки це реально для одного, без великих знайомств і юристів. Буду вдячна за чесні поради і власний досвід.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Sentimoro

Sentimoro Профессионал

Симпатии:
    0
    Коли я вирішив відкрити бізнес в Ірландії https://www.campiogroup.com/ukraine/yurisdikczii/irlandiya/ для мене було важливо знайти партнерів, які розуміють міжнародне право та специфіку місцевого законодавства. Я довго аналізував ринок і врешті звернувся до CampioGroup, адже компанія має досвід роботи з європейськими юрисдикціями. Мені детально пояснили вимоги до статутного капіталу, податкову систему та правила звітності. Юристи взяли на себе підготовку документів, реєстрацію компанії та консультації щодо відкриття рахунку. Окремо хочу відзначити швидкість реагування та чіткість комунікації. Завдяки професійному підходу я уникнув помилок, які часто трапляються у новачків на міжнародному ринку. Тепер мій бізнес працює офіційно та прозоро, а я впевнений у правильності обраної стратегії розвитку.

Реклама