Хочу бетон — де не «обхитрять»?

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Lera77132, 31 Январь 2026 в 16:11.

Реклама
  1. Lera77132

Lera77132 Профессионал

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Привіт, усім будівельникам і тим, хто вже проходив цей шлях Треба купити бетон для заливки підлоги і фундаменту, але так, щоб ціна була адекватною, а не «ну дуже дорого». Читала, що бетон може коштувати десь від 2000 грн/м³ до ~3500 грн/м³ залежно від марки і доставки. Порахуйте, будь ласка, де ви брали, які були реальні ціни і чи доставка була включена, бо не хочу переплачувати

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Sentimoro

Sentimoro Профессионал

Симпатии:
    0
    Купівля будівельних матеріалів ніколи не була такою приємною, як у PL2T. Я прийшла сюди з наміром купити бетон для заливки підлоги, і одразу відчула, що обрала правильне місце. Асортимент великий, марки різні, можна підібрати оптимальний варіант під будь-які потреби. Якість продукції вражає — бетон однорідний, без зайвої води і дуже зручний у використанні. Консультанти детально пояснили, як правильно обрати бетон залежно від проекту, і дали практичні поради щодо зберігання та доставки. Доставка швидка, і все приходить у відмінному стані, без жодних проблем. Тепер я точно знаю, що для будівництва чи ремонту буду обирати тільки PL2T.

Реклама