Хочу оновити ванну — підкажіть, де замовити гарний пенал?

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Lera77132, 7 Ноябрь 2025.

Реклама
  1. Lera77132

Lera77132 Профессионал

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Привіт усім! Нарешті взялася оновити ванну кімнату — замінила плитку, встановила нову тумбу під раковину, і тепер шукаю пенал для зберігання всіх дрібниць. Хочу, щоб він виглядав стильно, але був практичним — із полицями, дверцятами, можливо, навіть із кошиком для білизни. Дивлюся, що в магазинах вибір невеликий, або дизайн застарілий, або ціни “кусаються”. Може, хтось недавно замовляв пенали онлайн і може порадити перевірене місце? Цікавить гарна якість фурнітури, адже не хочу, щоб дверцята провисли через пів року.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Sentimoro

Sentimoro Любитель

Симпатии:
    0
    Коли планував оновлення ванної, вирішив, що обов’язково потрібен пенал для речей — це зручно і виглядає солідно. Я люблю, коли все організовано, тому хотів меблі, де кожна річ має своє місце. Почав шукати в інтернеті й натрапив на дуже гарний вибір, серед якого були пенали https://dim-interior.com.ua/santehnika-shop/katalog-mebli-v-vannu-kimnatu/mebli-v-vannu-penaly різних кольорів і розмірів. Зупинився на моделі з комбінованими дверцятами — частина глянцева, частина дерев’яна. Доставка приємно здивувала швидкістю, а сама збірка виявилась легкою навіть для людини, яка не дуже дружить з інструментами. Тепер усі дрібниці заховані, у ванній чисто й охайно, а сам пенал додає інтер’єру стилю. Кожен раз, коли заходжу у ванну, радію, що вибрав саме цю модель. Це однозначно одна з тих покупок, яка робить життя зручнішим.

Реклама