Благодійність в Україні

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Mur4ik, 13 Октябрь 2025.

Реклама
  1. Mur4ik

Mur4ik Профессионал

Симпатии:
    0
    Я людина якій не все одно на інших, мені подобається допомагати. Але коли читаєш новини, що куди не кинься всі ці організації тільки й роблять що обманюють, крадуть, відпадає бажання допомагати. Чи можливо взагалі зараз немає хороших організацій?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. 66opot

66opot Профессионал

Симпатии:
    0
    Цитата:
    Читаючи новини, справді може опускатися руки, коли чуєш про недобросовісні фонди. Це болюче питання, бо підриває довіру до всієї благодійності. Але я хочу тебе запевнити: хороші, прозорі та ефективні організації є, і їх чимало! Просто про їхні успіхи не завжди так гучно говорять, як про скандали.

Не варто відмовлятися від бажання допомагати. Просто треба навчитися ретельно перевіряти, кому ти довіряєш свої кошти. Це як інвестування: ти ж не віддаси гроші першому-ліпшому. Звертай увагу на те, чи публікує організація фінансові звіти (куди саме пішли гроші), чи мають вони офіційну реєстрацію, чи є у них публічна історія діяльності та відгуки. Я завжди раджу шукати фонди, які беруть участь у великих національних рухах. Про те, як перевірити благодійний фонд чи організацію https://givingtuesday.ua/statti/yak-pereviryty-blagodijnyj-fond-organizacziyu/ дуже детально і покроково розписано на сайті руху "Щедрий Вівторок". Почитай, це дуже корисна інформація. Навчившись перевіряти, ти зможеш допомагати з чистою совістю і не перейматися через обман.

Реклама