Маю паспорт іншої держави

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Mur4ik, 13 Октябрь 2025.

Реклама
  1. Mur4ik

Mur4ik Профессионал

Симпатии:
    0
    Маю паспорт іншої держави, хочу придбати квартиру в Києві. Чи маю я на це право? Чи є якісь обмеження по метражу? Відмовлятися від іноземного громадянства не збираюсь, просто хочу мати власне житло в Україні.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. 66opot

66opot Профессионал

Симпатии:
    0
    Цитата:
    В Україні іноземці можуть купувати житлову нерухомість без будь-яких проблем чи обмежень по метражу. Головне, мати легальні підстави для перебування в країні на момент укладення угоди, а далі все робиться за стандартною процедурою.

Основний нюанс полягає у фінансовій частині: іноземцям потрібно буде відкрити рахунок в українському банку і внести кошти на купівлю саме з нього. Це вимога фінансового моніторингу. Також потрібно буде мати при собі нотаріально завірений переклад паспорта на українську мову. Якщо ти не збираєшся відмовлятися від свого громадянства, це ніяк не впливає на твоє право власності на житло в Україні. Звісно, щоб уникнути будь-яких юридичних помилок, краще скористатися послугами надійної агенції нерухомості. Більше деталей про купівлю нерухомості іноземцем в Україні https://mayak.kiev.ua/news/kupivlya-nerukhomosti-inozemcem-v-ukrayini ти можеш прочитати на сайті агенції АН Маяк. Вони якраз добре знають усі нюанси таких угод і допоможуть тобі провести все максимально швидко та безпечно.

Реклама