Супроводу тендерів та скарг до Антимонопольного комітету

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем Arisha, 2 Октябрь 2025.

Реклама
  1. Arisha

Arisha Любитель

Симпатии:
    0
    Доброго дня! Планую брати участь у державних тендерах, але не зовсім розумію, як правильно оформити документи та що робити, якщо мої права порушують конкуренти. Чи реально подати скаргу до Антимонопольного комітету України та чи варто звертатися до юриста для супроводу процесу?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. xkristinax

xkristinax Мастер

Симпатии:
    0
    Цитата:
    Я звернулася до компанії «Приходько та Партнери» https://prikhodko.com.ua/poslugy/su...-skargy-do-antymonopolnogo-komitetu-ukrayiny/ коли брала участь у тендері і стикнулася з порушенням моїх прав конкурентами. Юристи допомогли правильно оформити всі документи для участі у тендері та підготували скаргу до Антимонопольного комітету, супроводжуючи мене на всіх етапах. Весь процес пройшов професійно, зрозуміло і без зайвого стресу, ціни були прозорі, а результат мене повністю задовольнив — мої права були захищені, а участь у тендері пройшла успішно. Тому рекомендую звертатися до профільних фахівців у таких питаннях, щоб уникнути помилок і проблем.

Реклама