Шукаю для замовлення крафтові пакети

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем делиция, 6 Май 2025.

Реклама
  1. делиция

делиция Профессионал

Симпатии:
    0
    Маю до вас нагальне питання: хто може порадити, де справді ВИГІДНО замовити крафтові пакети для фасування кави й снеків? Хочу, щоб гарно виглядали, були міцні й не злітали за ціною в космос. Розглядала варіанти, де можна невеликий обсяг брати, бо мені не фура потрібна. Хочеться ще, аби пакети були екологічні, можна навіть із віконцем. Ідеально – з можливістю нанесення власного логотипа чи напису. Бо ж естетика теж має значення, правда?

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. джастин

джастин Профессионал

Симпатии:
    1
    Щоб обрати надійного постачальника пакувальних матеріалів, насамперед варто звертати увагу на асортимент – бажано, щоб були варіанти як з клапанами, так і без, з віконцями, різні об’єми, форми та кольори. Важливо мати можливість купити як стандартні позиції, так і замовити щось індивідуальне. Звертайте увагу на якість матеріалів, можливість переробки, зручність фасування, а також на те, чи надає постачальник послуги друку або брендування. Бажано обирати напряму у виробника – це дає гарантію стабільності поставок, контроль якості та краще ціноутворення.

3. малюта

малюта Профессионал

Симпатии:
    0
    Я вже кілька місяців замовляю крафтові пакети на сайті Aris Shop https://aris.shop/product-category/kraftovi-pakety/ і дуже задоволена сервісом. У них реально великий вибір: є пакети з прозорим віконцем, з плоским дном, дой-паки чорного кольору, кольору хвої, натурального крафту, з клапаном і без, під різний обсяг. Можна взяти пакети, що підлягають переробці, — для мене як виробника домашньої граноли це принципово. Ще приємно здивувало, що Aris-shop — це не просто магазин, а справжній постачальник пакування від виробника. Замовити можна хоч один ящик, не треба брати мішками. А ще роблять тиснення фольгою і друк прямо на пакеті — без наклейок. Виглядає набагато професійніше, клієнтам подобається.

4. Lera77132

Lera77132 Профессионал

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Может, кто-то подскажет, где в Украине можно заказать полиэтиленовые пакеты оптом? Нужны для небольшого производства, чтобы упаковывать готовую продукцию. Хочется найти место, где можно не только стандартные размеры брать, но и что-то под заказ — вдруг понадобится с логотипом. Пробовал искать в интернете, но слишком много вариантов и непонятно, кто реально надёжный поставщик. Не хочется нарваться на низкое качество или переплаты. Поделитесь, если есть проверенный вариант.

5. прогнозистка

прогнозистка Профессионал

Симпатии:
    0
    Я бы на вашем месте сильно не тратил время на сравнения и сразу попробовал обратиться в ПрофиПак. Эта компания уже давно работает на рынке и реально предлагает хорошие полиэтиленовые пакеты https://profipak.com.ua/g39214404-polietilenovye-pakety . Они занимаются и стандартной упаковкой, и могут нанести логотип, если нужно брендировать. Все заказы выполняют быстро, и приятно, что цены не завышены. Мы тоже когда-то начинали с поиска «где дешевле», но потом убедились, что надёжность и срок выполнения важнее. У ПрофиПак качество стабильное, пакеты не рвутся, клиенты довольны. Так что рекомендую, особенно если хотите без неприятных сюрпризов и с нормальным сервисом.

Реклама