Цікавлять якісні іграшки для дорослих

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем малюта, 12 Июль 2025.

Реклама
  1. малюта

малюта Профессионал

Симпатии:
    0
    Маю до вас, можливо, трохи незвичне питання, але, думаю, тут мене точно зрозуміють без осуду Хочу зробити подарунок коханому, та й взагалі урізноманітнити наше особисте життя. Може, підкажете, де зараз у нас в Україні можна замовити якісні іграшки для дорослих? Цікавлять не лише класичні варіанти, а й щось новеньке, наприклад, різні насадки, кільця тощо.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. делиция

делиция Профессионал

Симпатии:
    0
    Рекомендую звернути увагу на секс шоп NoTaboo — це один із найпопулярніших і найнадійніших онлайн-магазинів для дорослих в Україні. Сам неодноразово там замовляв і можу сміливо радити. Якщо цікавлять саме насадки на фалос чи ерекційні кільця https://aaaa.in.ua/uk/igrushki/nasadki-na-fallos-erektsionnye-koltsa/erektsionnye-koltsa/ , раджу заглянути до них— там дуже широкий асортимент, різні розміри, матеріали, виробники, а ціни стартують від досить доступних. До речі, доставка анонімна: жодних написів чи натяків на вміст коробки, кур’єр чи поштове відділення теж не здогадаються, що ти замовляла Ще великий плюс — можна отримати консультацію по будь-якому товару, якщо сумніваєшся у виборі.

Реклама