Сходи на горище

Тема в разделе "Общий раздел", создана пользователем Lera77132, 3 Июль 2025.

Реклама
  1. Lera77132

Lera77132 Профессионал

Симпатии:
    0
    Сайт:
    У нас із чоловіком нарешті дійшли руки до горища, бо вже скільки років це просто темний склад старих речей. Хочу зробити там щось на кшталт затишного місця для зберігання або навіть міні-майстерні для себе. Але спершу треба сходи.
    Дивлюсь на ці всі варіанти — дерев’яні, металеві, розкладні, з люком, з термоізоляцією... Очі розбігаються. Підкажіть, хто що ставив і чи є сенс платити більше за бренд?
    Так хочеться зробити не абияк, а щоб було гарно й зручно, але щоб і не переплатити даремно. Якщо ще й порадите, де вигідно замовити в Україні — взагалі буде супер
    Дякую наперед!

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Sentimoro

Sentimoro Любитель

Симпатии:
    0
    Я давно хотів оновити горищні сходи в своєму будинку і довго вибирав між різними варіантами. Зупинився на висувних сходах із інтернет-магазину Побудуй, бо там не тільки великий вибір, а й реально хороші ціни. Ці висувні сходи дуже зручні – їх можна швидко витягнути, а потім заховати, що дуже практично, особливо якщо горище використовуєш нечасто. Важливо, що конструкція міцна і безпечна, що для мене було пріоритетом. Замовлення прийшло вчасно, а якість повністю відповідає опису на сайті. Дуже радий, що обрав саме цей магазин – тут справді можна знайти все для дому з гарантією і професійним сервісом.

Реклама