Друзі, привіт! Потрібна порада від тих, хто вже працював з електричними штабелерами. Плануємо оновити техніку на складі, і схиляємося до самохідного штабелера замість навантажувача — місця обмаль, висота стелажів 5–6 метрів. Наскільки це зручно в роботі? Як поводиться така техніка з важкими палетами? Буду вдячна за будь-який відгук!
Цитата: У нас на складі вже понад пів року працює електричний штабелер Toyota BT Staxio, і я абсолютно ним задоволена — він ідеально підходить для вузьких проходів, легко бере вантаж до 1400 кг і підіймає його на 5,4 м без жодних проблем. Дуже зручно, що все керування інтуїтивне, є система Sensilift — це плавне опускання вантажу, без ривків, а автоматичне гальмування та стабілізація на поворотах реально рятують, коли працюєш швидко. Ще подобається авторизація через ПІН — ніхто сторонній техніку не включить. Купували через офіційного дилера, все чітко: документи, сервіс, гарантія. Як на мене — ідеальний варіант для щоденної роботи на складі з високими стелажами.