Як отримати ліцензію на таксі?

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем xkristinax, 4 Май 2025.

Реклама
  1. xkristinax

xkristinax Мастер

Симпатии:
    0
    Привіт! Мене цікавить, як правильно отримати ліцензію на діяльність таксі. Які етапи потрібно пройти? Що необхідно для подачі документів? Які вимоги до автомобілів та водіїв? Якщо хтось вже стикався з цим процесом, поділіться, будь ласка, досвідом!

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Linda

Linda Профессионал

Симпатии:
    0
    Цитата:
    Привіт! Я отримувала ліцензію на таксі https://prikhodko.com.ua/poslugy/ho...gospodarskoyi-diyalnosti/liczenziya-na-taksi/ через юридичну компанію "Приходько та Партнери". Вони дійсно зробили цей процес набагато простішим. Основні вимоги — це наявність відповідного автопарку, який відповідає стандартам безпеки та комфортності, а також ліцензовані водії, які мають необхідні документи (медичні довідки, досвід роботи). Юристи допомогли підготувати всі потрібні документи, перевірили відповідність мого автопарку вимогам, та навіть допомогли в підготовці та подачі заяви на ліцензію. Після подачі документи перевірили швидко, і ліцензію було отримано без затримок. Це справді полегшило всю бюрократію! Якщо є питання по цьому процесу, із задоволенням поділюсь деталями!

Реклама