Клиника Реконструктивной хирургии

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем yuliya29069, 27 Август 2021.

Реклама
  1. yuliya29069

    yuliya29069 Любитель

    Сообщения:
    16
    Симпатии:
    0
    Сайт:
    Ищу клинику в Киеве которая занимается реконструктивной хирургией, кто подскажет? Хотелось бы почитать еще отзывы и посмотреть результаты работ.
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

  2. vladislav

    vladislav Любитель

    Сообщения:
    39
    Симпатии:
    0
    Сайт:
    А где в Украине удаляют паховые грыжи, не в курсе? Посоветуйте надежную клинику.
     
  3. Комар Роман

    Комар Роман Профессионал

    Сообщения:
    101
    Симпатии:
    1
    Пол:
    Мужской
    В курсе, советую Вам обратиться в ужгородскую частную клинику профессора Биляка. У них уже много лет успешно лечиться паховая грыжа https://bilyak.com.ua/ru/directions-ru/surgery-ru/pakhovaya-gryzha/ путем проведения лапароскопических операций. На сегодняшний день это самая эффективная методика лечения патологии.
    Клиника Реконструктивной хирургии
     
  4. Jikaera

    Jikaera Любитель

    Сообщения:
    29
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Мужской
    Сайт:
    Де видаляють пахові грижі не скажу, але можу дати інформацію про клініку, де надають послуги з лазерної хірургії (та інші), контакт за посиланням: https://medcenter.life/ Медичний центр "Життя" понад 15 років на ринку медичних послуг, сучасна база обладнання, відмінний склад компетенних фахівців, привітний персонал, звертайтесь.
     
  5. Jikaera

    Jikaera Любитель

    Сообщения:
    29
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Мужской
    Сайт:
    Друзі, для тих, кого цікавить клініка з потужною спеціалізацією з лазерної хірургії та лікування варикозу, можу порекомендувати Медичний центр "Життя", більше подробиць дізнаєтесь тут https://medcenter.life/. Клініка працює на ринку більше 15 років, має відмінну базу сучасного обладнання і, найголовніше, висококваліфікованих фахівців, звертайтеся, вас там чекають.
     
    Последнее редактирование: 16 Август 2023
  6. Foxyroxy

    Foxyroxy Любитель

    Сообщения:
    30
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Я можу порадити хорошу клініку у Львові, яка називається Веселка. Тут працюють лікарі різних напрямків, і для дітей, і для дорослих, при чому лікарі досвідчені, з індивідуальним підходом до кожного клієнта. Ми вже неодноразово зверталися в цю клініку з різних причин і завжди отримуємо якісне обслуговування. Дружина, наприклад, має хронічний гастрит, тому вона щороку відвідує гастроентеролога https://veselka.clinic/napriamky/dorosli-vuzki-spetsialisty/hastroenteroloh. Вже третій рік поспіль профілактичне лікування проходить саме тут. Сміливо можемо рекомендувати цю клініку. Тут сучасне обладнання, класні лікарі і гарне відношення до клієнтів!
     
Реклама