Шукаю роли філадельфія

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем делиция, 26 Июнь 2023.

Реклама
  1. делиция

    делиция Профессионал

    Сообщения:
    257
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Моя дружина любить роли. Хочу знайти заклад, де можна було б замовити справжні роли Філадельфія з дотриманням рецептури та оригінальними інгредієнтами. Де таке пропонують в Тернополі.
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

  2. малюта

    малюта Профессионал

    Сообщения:
    221
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Так я знаю чудове місце в Тернополі, де готують найсмачніші філадельфія роли https://sushi-pizza39.com.ua/sushii/rolls-philadelphia/ . Це заклад доставки їжі під назвою Sushi/pizza39. Вони мають вражаючий асортимент ролів, а філадельфія - один із їхніх справжніх шедеврів. Я вже кілька разів замовляв ці роли у них, і завжди задоволений якістю та смаком. Що особливо зручно, вони пропонують вигідну доставку, тому ти можеш насолоджуватися цими смаколиками прямо у затишку свого дому. Рекомендую спробувати філадельфія роли в Sushi/pizza39, я впевнений, що не пошкодуєш!
     
  3. Alex25

    Alex25 Профессионал

    Сообщения:
    106
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Очень понравилась филадельфия в угре, которую попробовала в "Yappo Sushi" https://yapposushi.com/ru/product/filadelfiya-u-vugri/
    В "Yappo Sushi" замечательные акции, среда и четверг - рыбные дни, удобная система оплаты. А самое главное - очень вкусно и выбор блюд шикарный.
     
Реклама